Opis dogodka

Konferenca poslovnih angelov EBAN Winter University 2016 s pitching tekmovanjem Zagreb Connect

29. november ob 8:00 - Vatroslav Lisinski Concert Hall, ZAGREB
 
 

Pomemben del EBAN Winter University 2016, ene največjih konferenc evropskih poslovnih angelov, bo letos tudi pitching tekmovanje Zagreb Connect z nagradnim skladom v višini 50.000 EUR in enkratno priložnostjo, da predstavite svoj start-up pred več kot 400 poslovnimi angeli oz. investitorji. Rok za prijavo na tekmovanje je 1. september 2016!
 
EBAN Winter University 2016 je eden največjih dogodkov evropske skupnosti poslovnih angelov. Po 14 uspešnih izvedbah (nazadnje v Helsinkih leta 2014 in Kopenhagnu leta 2015) ta dogodek, 29. in 30. novembra 2016, gosti Zagreb in Croatian Business Angels Network, s podporo mesta Zagreb in velike operne dvorane Vatroslav Lisinski.
 
EBAN Winter University 2016 bo potekala v znamenju novih idej in trendov ter združevanja uglednih poslovnih angelov, podjetnikov in mnenjskih vodij. Organizatorji pričakujejo več kot 1700 udeležencev, vključno s 400 poslovnimi angeli in drugimi vlagatelji, 100 start-up podjetji in več sto študenti iz vse Evrope in širše.

Bogat nagradni sklad tekmovanja Zagreb Connect:
 

 
 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.