Opis dogodka

IoT konferenca Living bits and things 2016

20. junij ob 10:00 - Golf Hotel, Bled
 
 
V ponedeljek in torek 20. in 21. junija bo na Bledu potekala že šesta dvodnevna IoT konferenca Living bits and things 2016. Gre za vodilni poslovno-tehnološki dogodek z najdaljšo tradicijo v CEE regiji s področja Interneta stvari (IoT - Internet of things) in digitalne preobrazbe.

Rdeča nit letošnjega dogodka je Internet stvari in njegova vloga pri digitalni preobrazbi ter razvoju Industrije 4.0., kako pametne napravice, ki nas povezujejo, lahko pomagajo posameznikom, skupnostim in podjetjem na poti v lepšo, bolj enostavno in tehnološko učinkovitejšo prihodnost.

Govora bo tudi o izzivih digitalne industrije ter dinamiki globalnih vrednostnih verig ter vzpostavljanju poslovnih modelov, ki kreirajo zaupanja vredna okolja, kjer sta zasebnost in varnost med najvišjimi vrednotami. Precej pozornosti bo namenjeno tudi monetiziranju in financiranju novih digitalnih podjetij ter optimiziranju poslovnih procesov.

Na tem največjem dogodku s področja interneta stvari bo ena od predavateljic - vodij tematskih sklopov tudi namestnica direktorja Tehnološkega parka Ljubljana, ki je sicer soorganizator in partner dogodka, mag. Marjana Majerič, zaenkrat ena od dveh ženskih govork. Tema, ki se jo bo dotaknila, je povezovanje start-upov, malih ter srednje velikih podjetij z velikimi globalnimi korporacijami - predvsem na področju zelenih tehnologij, zdravja in pametnih mest. 

Več o predavateljih in prijavnico za dogodek najdete tukaj.

 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.