Opis dogodka

Kapital za tržni preboj izumov in raziskav (IJS)

9. september ob 14:00 - Center za prenos tehnologij in inovacij na IJS
 
 
Znanstveniki in raziskovalci! Za komercializacijo oz. tržni preboj vaših izumov in raziskav to jesen odpirata vrata dva nova podjetniška pospeševalnika - Start:up Geek House in Go:Global Slovenia. Po vzoru najboljših pospeševalnikov iz tujine zagotavljata 50.000 € ali 200.000 € kapitala prek razpisov SK50 in SK200, vrhunske startup mentorje, intenziven program usposabljanja, delovni prostor in celotno administrativno-razpisno podporo.
 
Vabimo vas, da se udeležite predstavitvenega dogodka v torek, 9. septembra 2014, s pričetkom ob 14. uri, v glavni sejni sobi Instituta ”Jožef Stefan”.
 
Na dogodku boste dobili vse ključne informacije o prijavi na razpis, pogojih sodelovanja v obeh pospeševalnikih ter o programih za spodbujanje podjetništva na nacionalni in lokalni ravni. Na predstavitvi bomo odgovorili tudi na najpogostejša vprašanja in dileme znanstvenikov, raziskovalcev in podjetnikov, ki se odločajo za prijavo v pospeševalnika. Če imate v zvezi s tem kakršnokoli vprašanje, nam ga pošljite na info@startup.si.
 

Program

13.30 – 14.00 Registracija in prihod udeležencev
 
14.00 – 15.00 Predstavitev razpisov SK50 in SK200, pogojev sodelovanja ter novih podjetniških pospeševalnikov
Podrobna predstavitev obeh razpisov za pridobitev kapitala v višini 50.000 € ali 200.000 €, pogojev sodelovanja ter podrobnosti o financiranju s konvertibilnim posojilom ali javno lastniško investicijo. Predstavitev programov obeh novih podjetniških pospeševalnikov Start:up Geek House in Go:Global Slovenija, ki z vrhunskimi startup mentorji in ostalo infrastrukturo zagotavljata vse potrebno za uspešen zagon in globalizacijo startup podjetja.

Blaž Kos, Iniciativa Start:up Slovenija
 
15.00 – 15.30 Odgovori na vprašanja
Odgovori na vprašanja udeležencev ter vprašanja prispela na elektronski naslov info@startup.si.
 
Blaž Kos, Iniciativa Start:up Slovenija
 
15.30 – 16.00 Druženje ob kavi


   

Organizatorji dogodka

Organizator
Soorganizator
Gostitelj in partner
 
 
Program sofinancirata

 


 
Kontaktna oseba

Urban Lapajne
Start:up Slovenia
T: +38641372418
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.