Opis dogodka

CEED Try Out Day #2

25. februar ob 9:00 - CEED Slovenija / Šmartinska 152 Ljubljana
 
 
CEED Try Out Day je namenjem vsem, ki imate produkt z globalnim potencialom, ne želite pa izgubljati časa in denarja za napačne korake. Dogodek bo na sporedu v četrtek, 25. februarja, od 9h do 11.30h, v prostorih CEED Slovenija na Šmartinski 152 v Ljubljani. Rok za prijavo je 21. februar, udeležba pa je omejena na 10 podjetij oz. produktov.

Dogodek je namenjen tudi vsem podjetnikom, ki se sprašujete oz. razmišljate:
  • Zakaj vaš produkt ni globalno uspešen? 
  • Zakaj z vašimi resursi (čas in denar) ne dosegate želenih in pričakovanih rezultatov? 
  • Že imate dogovore z investitorji, strankami in ne veste, zakaj se ne zaključijo?
  • Preveliko časa investirate v produkt in se želite čim prej premakniti onkraj razvoja?
Na CEED Try Out dnevu bodo izbrani podjetniki in strokovnjaki izzvali vaš produkt in vašo go-to-market strategijo, vam svetovali, kaj so vaši naslednji koraki in pospešili razvoj vašega globalnega produkta!

Sodelujejo Jaka Levstek (D.Labs), Matt Mayfield (Lohika), Boštjan Bregar (4th Office), Barbara Bregar-Mrzlikar (CEED Slovenija). Podali vam bodo takojšno informacijo: o vaših slepih pegah (česar še ne vidite o svojem produktu), o vaši strategiji, vstopu in možnostih uspeha na globalnem trgu ter kam se usmeriti, da bo vaš produkt postal uspešnejši.

Več info in prijava: http://ceed-slovenia.org/ceed-try-out-day/
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.