Opis dogodka

Startup Live Klagenfurt: trilateralni start-up vikend za Avstrijo, Italijo in Slovenijo!

4. marec ob 14:00 - Lakeside Science & Technology Park / Klagenfurt
 
 
Startup Live Klagenfurt je trilateralni dogodek za udeležence iz Slovenije, Avstrije in Italije, ki ga Iniciativa Start:up Slovenija skupaj s partnerji iz Alpe-Adria ekosistema pomaga soorganizirati že drugič. Dogodek bo potekal v Celovcu od 4. do 6. marca, organiziran pa je po formatu podjetniškega vikenda. Vabimo vas k prijavi, saj gre za odlično priložnost za vse, ki iščete poslovne povezave s start-upi, podjetniki in investitorji iz Italije ter Avstrije.
 
Pri razvoju podjetniške ideje vas bodo vodili izkušeni start-up mentorji, nastale projekte pa bo v nedeljo ocenila tudi posebna strokovna žirija. Razvijate lahko lastno idejo ali pa se kot član tima priključite eni od sodelujočih ekip. Dogodek želi k sodelovanju pritegniti posameznike iz vseh poslovnih in razvojnih področih – od mnagementa, marketinga in prodaje do razvoja oz. programiranja, oblikovanja in uporabniške izkušnje. Končni cilj za udeležence je razvoj poslovne ideje v delujoč poslovni model v 54 urah. 
 

Program podjetniškega vikenda

Petek, 4. marec
 
14:00 – Registracija
16:00 – Kick-Off
19:00 – Teambuilding
21:00 – Delo na projektih
 
Sobota, 5. marec
 
10:00 – Predstavitve in izmenjave informacij
14:00 – Delo na projektih
 
Nedelja, 6. marec
 
15:00 – Finalni ”pitchi”
16:00 – Podelitev nagrad najboljšim projektom

ODDAJTE PRIJAVO!
 
Startup Live je ”veriga” vodilnih dogodkov za start-upe v Avstriji, ki se hitro širijo po vsej Evropi, njihove trilateralne različice pa so namenjene krepitvi podjetniškega ekosistema in podpori inovativnim projektom iz Alpe-Adria regije. 


 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.