Opis dogodka

Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani! Prijave do 15. januarja 2016

15. januar ob 23:00 - Univerza v Ljubljani, LUI
 
 
K prijavi na Rektorjevo nagrado za naj inovacijo Univerze v Ljubljani vabljeni vsi, ki že imate razvite tehnološke in netehnološke inovacije, pa tudi inovativne podjetniške ideje s tržnim potencialom. Avtorji treh najbolj perspektivnih inovacij bodo prejeli denarno nagrado iz Rektorjevega sklada, v višini 3.000, 2.000 in 1.000 EUR. Vsi, ki bodo prijavili inovacijo, pa se bodo na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju lahko udeležili tudi brezplačnega usposabljanja za komercializacijo inovacije ter svetovanja iz upravljanja in zaščite intelektualne lastnine. Prijavo lahko oddate najpozneje do 15. januarja 2016.
 
 

Natečaj že šesto leto zapored ... 

Univerza v Ljubljani in Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI) že šesto leto zapored razpisujeta natečaj Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani (UL), katere nagradni sklad znaša 6.000 EUR.
 

Pogoj za sodelovanje

Pogoj za sodelovanje je tudi povezava z Univerzo v Ljubljani (UL) – sodelujejo lahko zaposleni na UL, študenti UL ter diplomanti UL, za katere velja, da od zaključka študija ni minilo več kot eno leto. Člani tima so lahko tudi zaposleni na drugih inštitucijah ali študenti drugih univerz, vendar mora biti vodja skupine v tem primeru z UL.
 

Brezplačno usposabljanje za vse prijavljene

Z nagrado želijo na UL podpreti čim več inovacij in inovativnih podjetniških idej, da vstopijo na trg in dokažejo svojo uporabno vrednost. Vse, ki bodo izpolnjevali osnovne kriterije prijave, čaka brezplačno usposabljanje za komercializacijo inovacije, svetovanje iz upravljanja in zaščite intelektualne lastnine ter možnost LUI mentorstva in povezovanja z investitorji.

Prijave sprejema Ljubljanski univerzitetni inkubator od 25. 11. 2015 do 15.1. 2016 na lui.si/rektorjeva-nagrada.

Obiščite tudi FB stran dogodka
 
 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.