Opis dogodka

Internet of Things Ljubljana

10. december ob 18:00 - MakerLab/Fakulteta za elektrotehniko, Ljubljana
 
 

V četrtek, 10. decembra, od 18h do 21h, MakerLab na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani organizira dogodek Internet of things Ljubljana. Namen tega neformalnega srečanja je povezovanje ljudi, ki jih zanimajo teme, kot so data mining, arduino, machine learning, big data, autonomous cars, connected house, cloud technologies in podobno, hkrati pa tudi ozaveščanje širše javnosti o tem področju.

Vas zanima katera tehnologija vas bo popeljala za 20€ okoli sveta? Kako na inovativen način tehtati svojega otroka? Vas je strah kompleksnih matematičnih algoritmov? Bi posegli po odprtokodnih alternativah zvezka?

Odgovore na zgornja vprašanja in še veliko več boste izvedeli naslednji na dogodku IoT Ljubljana, kjer bodo svoja znanja in izkušnje z vami delili:
  • Jernej Mirt, Viar: Kako prepotovati svet za 20€ s pametnim telefonom?
  • Blaž Zupan, Orange: Data Mining Fruitful and Fun
  • Luka Mali - Smart Froc in drugi IoT projekti v MakerLabu
  • dr. Klemen Zupančič: Boj proti izgubi podatkov
Vsi IoT entuziasti in tisti, ki boste to šele postali, vabljeni na neformalno druženje, ki bo potekalo od 18h do 21h.
 

 

Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.