Opis dogodka

Ljubljana sreča Gradec - priložnost, ki je ne smete zamuditi!

30. november ob 18:00 - Aula X Space, Graz
 
 
Se želite predstaviti Klubu podjetnikov iz avstrijskega Gradca? Se pojaviti v medijih? Imate inovativen produkt, ki bo navdušil? Ta je lahko že na trgu, lahko pa je zgolj prototip. Če ste na vse to odgovorili z da, potem se prijavite na dogodek ”Ljubljana sreča Gradec” do 20. novembra  2015, in sicer tako, da na e-naslov johanna@werbelechner.at ali sabine.schwaiger@stadt.graz.at pošljite kratek opis vašega produkta v angleškem ali nemškem jeziku.
 

'Pitchalo' bo 10 izbrancev

Organizatorji srečanja - Klub ustanoviteljev in prijateljev iz Gradca, avstrijsko veleposlaništvo v Ljubljani in Tehnološki  park Ljubljana - bodo izmed vseh prispelih prijav izbrali 10 produktov, ki se bodo 30. novembra 2015 s »pitchem« predstavili pred več kot 100 podjetnikom in investitorjem iz Avstrije in Slovenije ter predstavniki mesta Gradec v dvorani Aula X Space v Gradcu (Georgigasse 85, 8020 Graz, Austria).
 

Žirija in nagrada

Strokovna žirija (šest strokovnjakov iz slovenske in avstrijske start-up scene,) ter glas ljudstva (šteje 50 %) bodo izbrali zmagovalca. Ena izmed nagrad: prostor v co-workingu v Gradcu (za slovenskega zmagovalca) oziroma v Ljubljani (če bo zmagovalec Avstrijec). Prevoz na prireditev v Gradec bo organizirana in brezplačna.
 

Pogoji prijave 

KDO SE LAHKO PRIJAVI? Mlad podjetnik/podjetnica (0-3 leta staro podjetje), start-up iz Ljubljane ali Gradca z inovativnim produktom.

KJE IN KDAJ? Dogodek bo potekal 30. novembra 2015, s pričetkom ob 18.30h uri, v Gradcu.

ROK PRIJAVE? Do petka, 20. novembra 2015.

CILJ? Povezovanje gospodarskih centrov Ljubljane in Gradca. S to prireditvijo bi organizatorji radi omogočili spoznavanje in sodelovanje obeh scen, kot tudi kooperativno rabo „coworking“ prostorov v obeh mestih. Obenem pa boljše spoznavanje alternativnih možnosti financiranja za nove produkte, ideje, start-upe in projekte prek 'crowdfundinga' oz. zainteresiranih vlagateljev.


Organizatorji dogodka

Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.