Opis dogodka

Mini Seedcamp Ljubljana

19. september ob 9:00 - Tehnološki park Ljubljana
 
 
V sodelovanju z Netokracijo smo v Ljubljano ponovno privabili Mini Seedcamp dogodek, ki bo potekal 19. septembra 2014. Rok za prijave startupov, ki želijo ”pitchati” svoje projekte pred Seedcamp komisijo, je 5. september!

Prijave so že odprte. Startupi izbirajo med dvema načinoma prijave: Rok za prijave je 5. september 2014! Startupe, ki se bodo predstavili na dogodku, izbira Seedcamp.


”Pitchanje” pred komisijo

MINI Seedcamp je pol-dnevni dogodek, na katerem se srečajo startupi iz vse Evrope, organizira pa ga londonski pospeševalnik Seedcamp s pomočjo lokalnih partnerjev. Startupi ”pitchajo” svoje projekte pred Seedcamp komisijo. Cilj je najti najboljše evropske startupe, v katere bo Seedcamp investiral, kot je v preteklosti v slovenska podjetja ZemantaVox.io in Oust.me


Predviden potek dogodka

Dogodek je sestavljen iz kratkega predavanja predstavnikov Seedcampa in kratkih predstavitev oziroma ”pitchev" sodelujočih ekip, ki bodo dobile takojšnje povratne inforamcije o svojem podjetju oz. produktu. Organizirana bo tudi okrogla miza, ki bo osvetlila lokalni startup ekosistem. Po dogodku je čas za mreženje med udeleženci.

Lokalni slovenski finalisti bodo povabljeni na novembrski Seedcamp Week v Berlinu, kjer bodo preživeli 3 dni v družbi več kot 150 mentorjev. Na tem dogodku bo pospeševalnik tudi razkril startupe, v katere želi investirati.

Spomnimo, zadnji MINI Seedcamp dogodek v Ljubljani je potekal julija 2011 v Kristalni palači. Leta 2012 je bil dogodek v Zagrebu, leta 2013 pa v Reki kot del Netokracijine poletne startup konference RockPaperStartups.
 

Kdo naj se prijavi?

Seedcamp išče najbolj ambiciozne ustanovitelje startupov, ki razmišljajo brez meja in katerih cilj je prekiniti status quo s svojimi najsodobnejšimi tehnologijami.
 

Vodilni ponudnik mikroinvesticij v Evropi

Seedcamp je eden največjih mednarodnih ponudnikov semenskega kapitala na svetu ter vodilni v Evropi za mikroinvesticije in mentorski program. Začetki segajo v leto 2007, danes pa združujejo skoraj 90 evropskih najobetavnejših zagonskih podjetij. Zmagovalci MINI Seedcampa bodo povabljeni na Seedcamp Week v Berlin novembra, kjer bodo preživeli 3 dni v družbi več kot 150 mentorjev. Takrat bo tudi znana Seedcampova končna odločitev glede investicije.

Seedcamp je podprt z odlično ekipo in skupino vlagateljev, ki investirajo v približno 20 zagonskih podjetij letno. Podjetjem ponujajo semensko financiranje, trimesečno najemnino pisarniških prostorov v Google Campusu v Londonu, tedenske sestanke s timom, 4-tedensko mentorsko turnejo po ZDA in ostale storitve v vrednosti 150.000 evrov. Investicije znašajo od 25.000 do 50.000 evrov v zameno za 5- ali 8–10% delež v podjetju.
 

Več informacij

Urban Lapajne, Iniciativa Start:up Slovenija, urban.lapajne@tovarnapodjemov.org, 041 372 418
Elvisa Basailović, Iniciativa Start:up Slovenija, elvisa.basailovic@tp-lj.si, 041 850 115
Ana Eterović, urednica Netokracije, ana@mememedia.me,  051 382 092
Kontaktna oseba

Elvisa Basailović
Start:up Slovenia
T: 01 620 34 01
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.