Opis dogodka

Balkan Venture Forum + finale Pioneers of the Balkans + start-up tekmovanje za JV Evropo

3. december ob 9:00 - Balkan Venture Forum, Zagreb
 
 
Letošnja jesen ponuja številna evropska start-up tekmovanja in konference. Med njimi je tudi Balkan Venture Forum, ki bo v Zagrebu potekal 3. in 4. decembra 2015. Na tekmovanje inovativnih podjetij iz jugovzhodne Evrope vabi tudi slovenske start-upe, rok za prijavo je 20. november. Gostil pa bo tudi finale tekmovanja Pioneers of the Balkans, ki ga organizirata Pioneers Festival in Svetovna banka.
 
Balkan Venture Forum je ena vidnejših balkanskih investicijskih konferenc, ki napoveduje, da se je bo letos udeležilo več kot 100 investitorjev in več kot 60 najboljši regijskih start-upov.
 
Letošnji Balkan Venture Forum bo gostil tudi finale tekmovanja Pioneers of the Balkans, ki ga organizirata Pioneers Festival in Svetovna banka, na njem pa se bo 50 najboljših regijskih start-upov pomerilo za zmago.
 
Balkan Venture Forum pa organizira tudi svoje tekmovanje za start-upe, na katerega se lahko prijavite do 20. novembra 2015. Najboljših 15 podjetij bo izbranih za 'pitching' in mreženje z udeleženimi regijskimi in globalnimi investitorji. 
 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.