Opis dogodka

Prva slovenska konferenca interneta stvari

25. november ob 13:00 - Fakulteta za elektrotehniko, Ljubljana
 
 
Vas zanimajo avtonomni avtomobili, pametne hiše, senzorji in podatki, varnost tehnologij? Kaj pa ekonomsko ozadje in IoT poslovne priložnosti? Potem je udeležba na prvi slovenski IoT konferenci za vas obvezna in brezplačna. Pod naslovom ”Things speak out” bo potekala v sredo, 25. novembra, na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani.

Kot obljubljajo organizatorji, je IoT konferenca, ki vam bo razjasnila pogled o internetu stvari. Namenjena je vsem, ki jih zanima področje interneta stvari, tistim ki se s tem uvkarjajo, ali pa bi se radi kaj priučili. 

Ker je število mest omejeno, je potrebna prijava na spletni strani http://iot-conference.si/, kjer so na voljo tudi vse informacije o dogodku. Dogodek lahko spremljate tudi prek družbenih omrežij Twitter in Facebook.
 

 

Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.