Opis dogodka

Start-up dogodek ”Arts / Tech / Biz MASH UP” vabi v Udine! Prijave do 12. novembra

19. november ob 17:00 - Friuli Innovazione, Parco Scientifico e Tecnologico, Udine
 
 
Pod naslovom ”Arts / Tech / Biz MASH UP” bo Friuli Innovazione iz Udin gostil prvi trilateralni start-up dogodek za podjetnike, kreativce, umetnike, izdelovalce, skrbnike družbenih omrežij, tehnične strokovnjake in zanesenjake ..., ki prihajajo iz Slovenije, Avstrije in Furlanije - Julijske krajine. Brezplačen dogodek, ki bo potekal v angleščini, bo sprejel do največ 60 udeležencev. V formatu start-up vikenda bo na sporedu od 19. do 21. novembra 2015, prijave pa so možne do 12. novembra. Dogodek organiziramo skupaj s Friuli Innovazione in KWF iz Celovca.

 

Prijave do 12. novembra!

K prijavam, ki bodo odprte do 12. novembra, vabljeni vsi, ki želijo v dobrih dveh dneh s pomočjo intenzivnega skupinskega dela in mentoriranja, pa tudi druženja in zabave, iz začetne ideje priti do novega poslovnega projekta.

Lokacija dogodka
 

Povezovanje kreativcev, tehnoloških strokovnjakov ... s podjetniki

Kot poudarjajo organizatorji dogodka, številni kreativci, izdelovalci, komunikatorji, tehnični zanesenjaki in strokovnjaki ... iščejo priložnosti, da v praksi uporabijo svoja znanja in sposobnosti. Na drugi strani pa je vse več start-upov, ki želijo svoje inovativne ideje spraviti na trg, a jim velikokrat primanjkuje ravno tovrstnih znanj in izkušenj.
 

Odlična priložnost za mednarodno mreženje

Dogodek je zato odlična priložnost za poslovno in osebno mednarodno mreženje oz. navezovanje stikov s potencialnimi novimi delodajalci ali sodelavci, še posebej iz sosednje Italije in Avstrije. Najboljši projekti, ki jih bodo multidisciplinarne ekipe razvile na tem dogodku, pa bodo na koncu tudi nagrajeni.
 

Program dogodka 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.