Opis dogodka

Rim ni bil zgrajen v enem dnevu - dogodek za povezovanje z italijanskim tveganim kapitalom in inkubatorji

22. oktober ob 15:00 - NLB Center inovativnega podjetništva, Ljubljana
 
 
'Rome wasn't built in a day' ali Rim ni bil zgrajen v enem dnevu je dogodek za povezovanje slovenskih 'life science' podjetij z italijanskim tveganim kapitalom in inkubatorji za pospešitev njihove rasti in globalnega preboja. Na sporedu bo v četrtek 22. 10. 2015, od 15h do 20h ure, v prostorih Centra inovativnega podjetništva (CIP) Nove ljubljanske banke na Trgu republike 2 v Ljubljani.

Investicije v podjetja iz 'life science' panog so torej vroča tema in eno najzanimivejših področij za investitorje, zato Zavod ZMAG skupaj z italijanskimi partnerji LCA Studio Legale organizira srečanje italijanskih in slovenskih deležnikov iz start-up okolja, z namenom, da predstavi 6 perspektivnih, mladih, razvojno naravnanih in rastočih slovenskih 'life science' podjetij: Poleg predstavitev slovenskih start-upov bodo gostje iz Italije in Slovenije predstavili potencialne med-državne sinergije na področju investiranja v mlada in perspektivna 'life science' podjetja, možne skupne nastope na italijanskem in drugih trgih ter konkretne primere dobrih praks.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, prijave so obvezne.

 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.