Opis dogodka

Startup vikend – Več kot NARAVA!

23. oktober ob 16:00 - Biostartup (Biotehniška fakulteta Ljubljana)
 
 
Tridnevni startup vikend Več kot NARAVA!, namenjen predvsem podjetnim študentom in dijakom, bo potekal 23. do 25. oktobra 2015, na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Poslovna ideja ni pogoj za prijavo. Organizatorji pa pripravljajo tudi dva spremljevalna dogodka oz. podjetniška večera - prvi na temo ”Kako uspeti na startup vikendu?” in drugi o tem, ”Kako nadaljevati po startup vikendu?”.

Startup vikend Več kot narava! je podjetniško obarvan vikend, kjer vam organizatorji pomagajo realizirati vašo podjetniško idejo. Na voljo so vam prostori, delavnice in super mentorji. 


Gre za 3-dnevni podjetniški dogodek, na katerem udeleženci poskušajo poslovne ideje pretvoriti v zametke podjetij. Spodaj najdete podroben program startup vikenda, več pa si lahko preberete na spletni strani dogodka.Nagrada za prve tri ekipe je pred-inkubacija (mentoriranje) v Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, za obdobje 6 mesecev. Hkrati bo LUI zagotovil tudi pomoč mentorjev pri prijavi na tekmovanje Rektorjeva nagrada.

Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.