Opis dogodka

Festival podjetništva, kreativnosti in tehnologije - StartItUp!

17. oktober ob 14:00 - Podjetniški inkubator Podbreznik
 
 
Na barvito jesensko soboto, 17. oktobra, se bomo v dolenjski prestolnici zopet družili na festivalu podjetništva, kreativnosti in dizajna. Že tretje leto zapovrstjo namreč StartUP Novo mesto organizira StartItUp!, ki je gostil že mnogo uspešnih podjetniških zgodb in zadovoljnih obiskovalcev. Tokrat bo dogodek potekal kar tam, kjer člani StartUP Novo Mesto in skupnosti oblikovalcev DesignON vsakodnevno ustvarjajo - v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, natančneje v prostoru Makerspace.
 
Z letošnjimi gosti bodo ponudili sveže zgodbe iz sveta podjetništva in oblikovanja, med drugimi se nam bo pridružilo podjetje ViAr, ki razvija digitalno storitev za arhitekte s pomočjo navidezne resničnosti, Brands Of Friends, ki združujejo oblikovanje in industrijo v prototipni delavnici s prodajalno slovenskih oblikovalskih izdelkov ter ustvarjalci prenosne kavne skodelice Goat Story, uspešnega slovenskega Kickstarter projekta.
 

Te zanima? Dogodek je brezplačen, več informacij in povezavo do registracije najdeš na http://www.startitup.si/

 


Partnerja dogodka sta Razvojni center Novo mesto in Si.mobil center Novo mesto
 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.