Blog

Vprašajte nas o novih pospeševalnikih

/20.8.2014, Avtor: Stanislava Vabšek
Vsa vprašanja, ki se vam porajajo ob prebiranju pogojev za vstop v nova podjetniška pospeševalnika - Start:up Geek House in Go:global Slovenia, prek katerih lahko pridobite 50.000 € konvertibilnega posojila ali 200.000 € javne lastniške investicije, nam pošljite na info@startup.si.
 
Ker vas želimo razbremeniti že na samem začetku – torej ob preučevanju dokumentacije za razpisa SK50 in SK200 in ugotavljanju, kateri spremljajoči podjetniški pospeševalnik je pravi za vas, vas vabimo, da nam vsa svoja vprašanja glede pravnih in drugih pogojev za prijavo ter oddajo vloge pošljete na info@startup.si.

Vsa vprašanja bomo zbrali in nanje odgovorili na naših roadshow dogodkih oziroma delavnicah, kjer bomo podrobno predstavili vse informacije in pogoje za pridobitev investicije ter udeležbo v pospeševalnikih Start:up Geek House in Go:Global Slovenia, hkrati pa vam bomo na voljo za osebna svetovanja pri pripravi in oddaji vloge. Svoje izkušnje pri pridobivanju lastniške investicije bodo z vami delili tudi znani slovenski podjetniki.

Roadshow dogodki bodo od 2. do 5. septembra potekale v LjubljaniMariboruNovi Gorici in Celju, kjer bo v soboto, 6. septembra, organiziran še zaključni Roadshow vikend Celje
 
Izberite najbližjo lokacijo in se prijavite! Udeležba je brezplačna, prijava je obvezna.
 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave
Koledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.