SmartPA

 /5.1.2015, Avtor: Elvisa Basailović
 
Datafy.it je »big data« iskalnik poslovnih kontaktov v več kot 100 državah po svetu, katerega razvija podjetja SmartPa, član Start:up Geek House pospeševalnika. Namesto dolgotrajnega ročnega iskanja poslovnih kontaktov preko spletnih iskalnikov, lahko podjetja s pomočjo Datafy.it avtomatizirano in hitro najdejo poslovne kontakte ključnih kadrov, razvrščene po panogi in državi in niso objavljeni v javnih bazah.
 

Problem in uporabna vrednost

Ključna prednost datafy.it je hitro iskanje kontaktnih podatkov ljudi, ki drugače niso objavljeni v javnih bazah, kot so direktorji marketinga, prodaje, nabavnih služb, ipd. Pri posameznem iskanju lahko datafy.it priskrbi od nekaj 10 pa vse do nekaj 100 visoko kakovostnih poslovnih kontaktov, ki jih lahko z enim samim klikom v podjetju enostavno in hitro uporabijo v CRM rešitvi.
 

Konkurenčna prednost

Podjetja danes pri iskanju strank uporabljajo spletne iskalnike kot so Google, Bing, Yahoo, profesionalna socialna omrežja kot so LinkedIn, Xing, Viadeo, preko podatkovnih baz kot so bizi.si, Ajpes, Hoovers ter preko portalov kot so Freelancer.com ali Elance.com.
 
V primerjavi s konkurenco svojim strankam nudijo rešitev, ki omogoča, da v roku 1 ure najdejo nekaj 100 poslovnih kontaktov v odvisnosti od panoge, položaja osebe v podjetju in države ter te kontakte takoj uporabijo v svojem prodajnem procesu. Tako lahko s pomočjo Datafy.it podjetja obdelajo bistveno večje število strank na dan kot pa jim to omogoča konkurenca. Njihove najboljše stranke dnevno pošljejo tudi po 5 e-poštnih prodajnih akcij, katerih s konkurenčnimi rešitvami niso uspeli doseči.
  

Poslovni model in kupci

Svojim strankam nudijo model SaaS (Software as a Service)s ponudbo letnih paketov že od 250 €  naprej.
 
Datafy.it že uporabljajo znana slovenska podjetja kot so ISL On-Line, XLAB, Špica International, Beenius, ID Shop ter podjetja v tujini. Prav tako so sklenili strateško partnerstvo s podjetjem Bisnode Slovenija, ki je ekskluzivni zastopnik za področje bivše Jugoslavije.
 

Kontaktni podatki   

Naslov: SmartPA d.o.o., Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana
Email: igor.panjan@smartpa.si 
Spletna stran: www.datafy.it
Članstvo v SIO: Tehnološki park Ljubljana


 
 
   Podporno okolje

Član: Tehnološki park Ljubljana
Tehnološki park Ljubljana pod svojim okriljem povezuje več kot 290 podjetij. Število članov nenehno narašča, saj vse več podjetij prepoznava prednosti in koristi, ki jih članstvo v takšnem mednarodno usmerjenem podjetniškem in podpornem okolju prinaša. Več...
 

Avtor vsebine: Elvisa Basailović ,
vodja projekta
 
> Nazaj na vse
Ekipa
Igor Panjan, CEO
Uroš Trebec, CTO
Tilen Kusterle, lead developer
Primož Kerin, programer
Žan Anderle, UX & UI oblikovalec
Ines Ogorevc, direktorica prodaje
Investitorji
Gregor Pipan
SPS SK50 - generacija jesen 2014
Drugi podatki
Facebook
Twitter
LinkedIn