Produkt SK75Produkt SK75 inovativnim start-up podjetjem s potencialom globalne rasti, ki želijo čim hitreje priti do potrditve svoje ideje na trgu (”product-market fit”), omogoča:
  • 75.000 € kapitala v obliki konvertibilnega posojila, ki ga zagotavlja Slovenski podjetniški sklad v okviru razpisa SK75  
  • Intenzivni izobraževalni program, v katerem boš pridobil vso potrebno znanje za podjetniški uspeh.
  • Start-up mentorje, ki ti bodo osebno pomagali na poti do uspeha in realizacije tvoje velike vizije. Mreža start-up mentorjev vključuje le najboljše domače in tuje izkušene podjetnike.
  • Osebnega svetovalca, ki ti bo v pomoč pri pripravi poročil in administracije za potrebe razpisa SK75.
  • Prostore: v sklopu programa bo tvoja ekipa lahko koristila sodobno infrastrukturo slovenskega podpornega okolja, kar ti bo omogočilo enostavno sodelovanje in povezovanje z drugimi podjetniki ter administrativno-strokovno podporo. 
  • Mednarodno vpetost in prepoznavnost: skozi program SK75 ti bomo pomagali do medijske prepoznavnosti in promocije tako doma, kot v tujini. Hkrati ti bomo z mrežo domačih in mednarodnih partnerjev pomagali do potencialnih poslovnih partnerjev in strank.

Glavni cilj Produkta SK75 je podjetniškim ekipam omogočiti 110 % fokus na razvoj ideje in najhitrejšo pot do »product-market fit-a«.
 

Mednarodno konkurenčen program

Produkt SK75 temelji na sodobnem in mednarodno konkurečnem programu in se lahko primerja s primerljivimi evropskimi pospeševalniki. Zasnovan je tako, da se lahko podjetniška ekipa 110% osredotoči na razvoj poslovne ideje po sodobnih »vitkih in agilnih« metodologijah, svoje potencialne stranke in izgradnjo podjetja.

Razpis SK75 bo objavljen na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada in v Uradnem listu RS. 
 

    


Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.